Hlavní obsah

FOTO: Russell Crowe si festivalový pobyt ve Varech užívá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Karlových Varů na zahájení Mezinárodního filmového festivalu přiletěl hollywoodský herec Russell Crowe už ve středu odpoledne. A od té doby si je opravdu užívá.

Foto: Michaela Feuereislová

Russell Crowe na procházce v centru Karlových Varů.

Článek

Ubytovaný je grandhotelu Pupp, odkud vyráží na procházky po městě. Oblečený v černém tričku a černých kalhotách, na očích sluneční brýle, s úsměvem na tváři nemá problém pozdravit se s překvapenými kolemjdoucími.

Foto: Michaela Feuereislová

Při procházce se zdravil s lidmi.

Ve zdánlivém utajení ve čtvrtek proběhla zvuková zkouška jeho kapely Indoor Garden Party, jejíž koncert bude jedním ze dvou, které před hotelem Thermal 57. ročník festivalu včera večer zahájil. Kapela na zkoušce hrála, Crowe zpíval, doprovázely ho sboristky.

Vše bylo dobře slyšet, ale vidět byli všichni na pódiu jen z jednoho místa na malém ochozu Thermalu. Okolo pódia byly zátarasy, nemohlo se projít ani přes lávku přes řeku Teplou a hlavní pohled na stage byl překryt černým plátnem. Přesto to byla lákavá upoutávka před zahajovacím koncertem.

Foto: Andrea Zunová, Právo

Russell Crowe na zkoušce s kapelou Indoor Garden Party.

A kdo se ve čtvrtek večer kolem desáté hodiny procházel po centru lázeňského města, mohl být mile překvapen. Russell Crowe totiž se svými přáteli seděl u Thermalu na zahrádce jedné pizzerie a večeřel. V dobré náladě se usmíval na procházející, akorát fotit se nesmělo. Chtěl si užít večer v klidu a pohodě.

Foto: Milan Malíček, Právo

Večeřel na zahrádce vedle Thermalu.

Potvrdil tak fakt, že i velké hvězdy, které přijedou na karlovarský festival, zapadnou do pohodové atmosféry a snaží si ji svobodně užít.

První hvězda ve Varech. Přiletěl Russell Crowe

MFF KV

Russell Crowe: Jako exorcista se ďáblovi přímo vysmívám

Styl

Reklama

Související články

Hvězdy ve Varech. Kdy a kde je uvidíme?

Letošní ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je hvězdami nabitý. Už nyní víme, kde řadu z nich v západočeské metropoli můžeme potkat.

Výběr článků

Načítám