Hlavní obsah

Karlovarský festival spustil rezervaci vstupenek na webu, většina lístků bude k mání na místě

Právo, far, ČTK

Zájemci o projekce Mezinárodního filmového festivalu, který se bude v Karlových Varech konat od 1. do 9. července, mají do úterní půlnoci možnost rezervovat si část vstupenek prostřednictvím festivalových webových stránek. Většina lístků však bude v prodeji přímo na místě.

Foto: Rudolf Voleman , Právo

Karlovarský hotel Thermal už je festivalově vyzdoben.

Článek

„Pro velký zájem byla většina takto uvolněných vstupenek zamluvena již v pondělí ráno. Nicméně prioritní pro nás je, aby 90 procent lístků bylo v prodeji přímo v Karlových Varech,“ řekla Právu mluvčí festivalu Uljana Donátová.

Zbylé vstupenky si lze rezervovat po přihlášení do systému festivalu na http://tickets.kviff.com. Poté se už vyhledávají požadované filmy zadáním kódu projekce, názvu filmu, data nebo kina. Lístky budou po rezervování připraveny v hlavní pokladně v Thermalu.

Ceny projekcí se nezvýšily. Takzvaný Festival Pass získají zájemci za 1000 korun na celou dobu konání přehlídky, studenti zaplatí 700 korun. Cena jedné vstupenky přijde na 65 korun.

Studenti, důchodci a handicapovaní zaplatí o 15 korun méně. Výhodnější je ovšem pořízení Festival Passu, který cenu vstupenek snižuje až o polovinu. Prodej vstupenek a výdej vstupenek na kartu Festival Pass začíná ve čtvrtek.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám