Hlavní obsah

Diváky karlovarského festivalu okouzlila Tina Turner

Novinky, jdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

První tři pozice žebříčku Divácké ceny Práva i po dalším dni karlovarského festivalu zůstávají nezměněné. Nově se do předních příček vyšplhal retrospektivní dokument sledující kariéru a divoký život dnes 81leté rockové královny Tiny Turner.

Foto: KVIFF

Tina.

Článek

V čele žebříčku Divácké ceny Práva, které patří k nejsledovanějším oceněním karlovarského festivalu a které reflektuje vkus filmových diváků, se nadále drží film Zátopek a hned za ním o jednu setinu známky drama o srebrenickém masakru Quo vadis, Aida?

Na čtvrtou pozici se překvapivě vyšplhal retrospektivní snímek Tina, který byl uveden už zahajovací den festivalu a který zachycuje kariéru zpěvačky i její těžké soužití s bývalým manželem Ikem.

Do žebříčku deseti divácky nejatraktivnějších snímků, jehož složení se může měnit každý den, se nově dostal také první díl české koprodukční minisérie Podezření inspirované skutečnými mediálními případy.

Původní názevČeský názevZnámka
ZátopekZátopek1,13
Quo vadis, Aida?Quo vadis, Aida?1,14
Sny o toulavých kočkáchSny o toulavých kočkách1,18
TinaTina1,20
OlgaOlga1,27
Rekonstrukce okupaceRekonstrukce okupace1,29
Moje slunce MadMoje slunce Mad1,30
Shoky & Morthy: Poslední velká akceShoky & Morthy: Poslední velká akce1,31
Boiling PointBod varu1,31
PodezřeníPodezření1,32

Reklama

Výběr článků

Načítám