Hlavní obsah

Macaulay Culkin se vrátí v Greenově debutu

Právo, Jiří Štraub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes šestatřicetiletý Macaulay Culkin se do povědomí filmových diváků zapsal hlavně jako Kevin z úspěšné komediální série devadesátých let Sám doma.

Foto: ČTK

Macaulay Culkin se vrací na filmové plátno.

Článek

S hereckou kariérou sice nepraštil, ovšem stín jeho legendární dětské role se mu už nikdy překročit nepodařilo. Médii navíc v posledních letech především otřásaly jeho skandály s alkoholem a drogami. Culkin se ale opět vrátí na filmová plátna v komediálním dramatu Changeland.

Film ovšem není zdaleka zajímavý jen kvůli jeho obsazení. Za projektem totiž stojí americký komik a herec Seth Green, který si v něm zahraje, sám si ho zrežíruje, a dokonce k němu napsal i scénář. V minulosti propůjčil hlas postavě Chrise v populárních Griffinových a podílí se také na kontroverzním seriálu Robot Chicken plném drsného černého humoru. V Changelandu je to poprvé, co režíruje celovečerní film. Ten se momentálně točí v Thajsku.

„Je to jako sen natáčet v Thajsku s úžasnými spolupracovníky a některými mými nejbližšími přáteli. Jsme jeden z prvních filmů, které využily nových výhodných možností od tamějšího úřadu a Odboru cestovního ruchu,“ cituje Greena americký týdeník Variety.

Green se ale zdaleka nevěnuje jen animovaným seriálům. Objevil se například v komedii Nekecej a pádluj! nebo ve filmu Party Monster z roku 2003, ve které se také setkal s Culkinem. Spolu pak namluvili některé postavy v Robot Chicken. Na seriálu s ním navíc spolupracoval Breckin Meyer, jenž se stane rovněž výraznou tváří Changelandu. Dále si ve snímku zahraje například i wrestler Randy Orton.

Příběh bude vyprávět o tom, jak se neustále váhavý Green, jenž prochází osobní krizí, potká v Thajsku se svým sebevědomým přítelem, kterého ztvárňuje Meyer. Kdy se film dostane do kin, zatím není známé.

Reklama

Výběr článků

Načítám