Hlavní obsah

Letní festival Votvírák na letišti v Milovicích bude zdarma

Právo, MG

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovice

Již potřetí proběhne v polovině června hudební festival Votvírák. Multižánrová akce zahajující letošní letní festivalovou sezónu zabere 12.–14. června letiště Boží dar ve středočeských Milovicích. Na čtyřech pódiích se během tří dnů vystřídají představitelé popu, rocku, hip hopu, folku i jazzrocku. Připraven bude filmový koutek či program pro děti.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Také Sto zvířat vystoupí na letišti Boží dar v Milovicích.

Článek

Největší zastoupení bude mít rock, jehož představiteli budou skupiny Wohnout, Sunshine, Skyline, UDG, Sto zvířat, Medvěd 009 či Totální nasazení.

Letos ale největší lákadlo bude pro příznivce popu, protože na festivalu přislíbili účast interpreti Lucie Bílá a Michal David.

Festival má jednu nespornou výhodu – vstup zcela zdarma. Navíc na něm jako v minulých letech bude možné koupit zlevněné vstupenky na jiné festivaly. Kvůli tomu se předpokládá velká divácká účast. „Očekáváme, že během tří dnů může přijít až sto padesát tisíc návštěvníků,“ uvedl producent akce Artur Kaiser.

Reklama

Výběr článků

Načítám