Hlavní obsah

Kravitz, Korn i Aerosmith. Lístky na květen a červen se dál prodávají

Novinky, Stanislav Dvořák

Ačkoliv bylo několik velkých koncertů zrušeno kvůli pandemii koronaviru a zákaz masových akcí může v ČR platit ještě dlouho, nadále se prodávají lístky na většinu velkých koncertů, které se mají konat v květnu a v červnu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Lenny Kravitz

Článek

Velké koncerty v ČR tento rok zrušili Nick Cave, Eric Clapton, Whitesnake, Europe nebo Harry Styles. Eric Clapton už oznámil, že nový koncert má být 23. května 2021. Také saxofonista Maceo Parker oznámil náhradní  termín koncertu 25. října 2020 v Divadle Archa.

To však zdaleka neznamená, že jsou zrušené všechny akce. Podle pořadatelů nadále platí termíny většiny megakoncertů, které se mají konat už v květnu a v červnu.

Foto: Petr Horník, Právo

Jonathan Davis a Korn na Aerodrome

V plánu jsou například 30. května Korn (Praha, Tipsport Arena), 1. června 5 Seconds of Summer (Praha, O2 arena), 16. června System of a Down ( Praha, O2 arena), 19. června Guns N‘ Roses (Praha, Letiště Letňany), 24. června Aerosmith (Praha, O2 arena), 25. června Alicia Keys (Praha, O2 arena) či 30. června Lenny Kravitz (Praha, O2 arena).

Green Day, Santana, Madonna i Pearl Jam ruší koncerty

Kultura

„Ze zmíněných akcí se v tuto chvíli nic neruší. O dalším vývoji průběžně informujeme,“ sdělil Petr Novák ze společnosti Live Nation.

Nadále se tak počítá i se vzdálenějšími podzimnímí koncerty (např. Rage Against the Machine a Ozzy Osbourne).

Reklama

Výběr článků

Načítám