Hlavní obsah

Klubová noc v Praze předznamená United Islands of Prague

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční Klubová noc v desítce pražských scén předznamená festival United Islands of Prague, který odstartuje v pátek ve 14:30 na Karlínském náměstí. Klubová noc nabídne interprety mnoha žánrů, od popu a elektroniky po rock a písničkáře, kteří se představí v zavedených i nových prostorech. I tentokrát je vstup zdarma.

Foto: archív kapely

Sestry Katzerovy, tedy skupina 20 Minutes.

Článek

V klubu Jazz Docku se například představí Blastersex, electrosoulový projekt v čele s Marianou Wesleyovou. V Paláci Akropolis zas své elektronické taneční beaty nabídne duo Bratři. Asistovat jim bude i DJ Makarov. Naproti tomu v Rock Café svůj divoký glam rock předvedou pražští The Drain nebo poprockoví melodici Bros’n’Beasts. V baru Kobka 15 na Smíchovské náplavce zahraje zahraničím ostřílený busker Tomáš Boček, ale třeba i jedna z nadějných tuzemských kytarových skupin Acute Dose.

V klubu 007 na Strahově vystoupí temní Edith, ve Futuru rockoví dekadenti Smrtislav, v Café Záhorský pianistka Bára Zmeková, a v baru Coming Soon dívčí duo 20 minutes.

Festival United Islands of Prague, na který byli jeho fanoušci zvyklí v centru Prahy, se letos přestěhuje do Karlína. Uskuteční se 23. a 24. června a spojí se s oslavami 200. výročí založení této pražské čtvrti. Hrát se bude přímo na Karlínském náměstí, v sousedství kostela svatého Cyrila a Metoděje, poblíž stanice metra Křižíkova, v Kaizlových sadech či na Rohanském ostrově.

Reklama

Výběr článků

Načítám