Hlavní obsah

Kelly Osbournová napadla americkou MTV

Novinky, NME

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VELKÁ BRITÁNIE

Pop hvězdička Kelly Osbournová - dcera slavného rockera Ozzyho Osbourna - nedávno ostře napadla americkou edici hudební televizní stanici MTV. Stalo se tak poté, co dramaturgové MTV v USA odmítli zařadit do vysílacího schématu videoklip ke Kellyinu aktuálnímu singlu Come Dig Me Out.

Foto: Břetislav Šťasta
Článek

V The Osbournes - nejúspěšnější reality show vysílané hudební stanicí MTV si Kelly postěžovala, že americká MTV hraje jen omezený počet videoklipů a že se zajímá jen o komerčně nejúspěšnější interprety.

Pro britská hudební média pak uvedla: "Z americké MTV se mi chce zvracet. Jede pořád dokola nějakých 35 klipů. Dřív to byla stanice, kde se pravidelně objevovaly nové talenty, ale dneska? Pokud nehrajete rap, nejste blázen do sketeboardingu nebo pokud veřejně nežvaníte o tom, že jste vojel nejhezčí holku ve škole, na americké MTV vás prostě hrát nebudou."

Osmnáctiletá Kelly podepsala nahrávací smlouvu s labelem Epic poté, co byla na MTV odvysílána první série zmíněné reality show. Zatímco v Evropě si její kritiky právem strhané debutové album vedlo co do prodejnosti docela dobře, v USA se příliš neprodávalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám