Hlavní obsah

Karel Černoch 80, hity i překvapení od Ondřeje Rumla a Matěje Rupperta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě dva koncerty má před sebou projekt Karel Černoch 8O. A také pro ně si zpěváci Ondřej Ruml a Matěj Ruppert vymysleli překvapení, které zpěváka připomene i v jeho herecké poloze. Projekt připravila zpěvačka Tereza Černochová s producentem Josefem Buchtou jako poctu k nedožitým osmdesátinám svého otce.

Foto: Bujoart – Tino Kratochvíl

Ondřej Ruml a Matěj Ruppert při jedné ze scének svého překvapení.

Článek

Po koncertech v Hradci Králové a Ostravě budou ještě dva, v Praze a Brně. Tereza Černochová a hosté Michal Prokop, Ondřej Ruml, Matěj Ruppert, Bára Basiková, Leona Machálková za doprovodu B-Side Bandu Josefa Buchty na nich zazpívají nejznámější písně z repertoáru Karla Černocha. Na pražském koncertě bude dalším hostem Marie Rottrová, která mimo jiné s Karlem Černochem nazpívala duet Pár slov, pár kroků, pár gest.

Lidé se mohou těšit také na hity Zrcadlo, Popelky, Správnej džob nebo Ona se brání.

Foto: Bujoart – Tino Kratochvíl

Tereza Černochová se svými kolegy Michalem Prokopem, Ondřejem Rumlem, Matějem Ruppertem a Josefem Buchtou.

„Dojalo mě, když jsem na koncertech v Hradci Králové a Ostravě viděla, jak si publikum zpívá tátovy písničky společně s námi, jak se nám podařilo tu energii, kterou v sobě mají, přenést. Těším se na pražský koncert, kam přijde zavzpomínat také řada tátových přátel a kolegů, takže to pro nás bude ještě o něco emotivnější,“ řekla Tereza Černochová.

Koncert v Kongresovém centru Praha bude 1. listopadu a poslední koncert se uskuteční v Brně, a to 5. listopadu v Sono Music Clubu.

Tereza Černochová: Lásce k přírodě mě naučil táta

Styl

Josef Buchta připravoval turné k nedožitým osmdesátinám Karla Černocha: Byl to náš nejlépe swingující zpěvák

Kultura

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kongresové centrum Praha, Sono Centrum

Reklama

Výběr článků

Načítám