Hlavní obsah

Jackson vydělal od své smrti přes 300 miliónů dolarů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Přestože král popu Michael Jackson zemřel v roce 2009 hluboce zadlužen, za dva roky jeho pozůstalost vydělala přes 310 miliónů dolarů (5,58 miliardy korun). Informovala o tom ve středu agentura AP, podle níž exekutoři již asi 30 miliónů dolarů (540 miliónů korun) dali zpěvákově matce, jeho dětem a také charitativním organizacím.

Článek

Ze soudních dokumentů podle AP také vyplývá, že Jacksonova matka Katherine chce prodat rodinné sídlo v Encinu a zároveň pořídit nový dům pro sebe a zpěvákovy děti.

Cena sídla v losangeleské čtvrti Encino, kde Jackson vyrůstal, se loni odhadovala na 4,15 miliónu dolarů (75 miliónů korun), od té doby ale prošlo rozsáhlou rekonstrukcí.

Katherine Jacksonová momentálně žije se zpěvákovými dětmi v nedalekém Calabasas v domě, který je na prodej asi za deset miliónů dolarů (180 miliónů korun). V podobné hodnotě by měl prý být i nový dům, který si rodina chce pořídit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám