Hlavní obsah

Jack Bauer na Nově se popere s Náměstíčkem na ČT

PRAHA

Televize Nova ve čtvrtek představila novinky, které chystá do svého programu do konce roku. Nebude mezi nimi chybět druhá řada seriálu 24 hodin s agentem Jackem Bauerem. Nova ho nasadí první zářijové pondělí ve stejném čase, kdy Česká televize začne vysílat premiérový seriál Náměstíčko.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Nova z České televize přetáhla úspěšný magazín o cestování Cestomania, který pro ČT připravovala produkční společnost Febio Fera Feniče. Od 12. září bude vysílán původní novácký třináctidílný román Pojišťovna štěstí. Druhým seriálovým zářezem má být Redakce, která bude pro změnu vysílána ve čtvrtek od 21:00 hod, tedy deset minut před koncem telenovely Rodinná pouta na Primě.

Kam s milionářem?

Nova provětrá i vlastní řady. Od 21. září vymění soutěž Chcete být milionářem? za novou licencovanou soutěž Jeden proti stovce. Kdo ji bude uvádět, se neví. "Licence na milionáře nám dovoluje udělat tři měsíce pauzu. Pak se zase milionář s moderátorem Martinem Preissem vrátí, nejde o jeho likvidaci. Obě soutěže poté poběží současně," dušovala se včera programová ředitelka Novy Libuše Šmuclerová.

Dalším esem v rukávu je původní reality show Miliónový pár. Dvanáct žen a dvanáct mužů mezi 20 až 35 lety budou dvanáct týdnů pobývat v jistém penzionu, poznávat se a plnit různé úkoly živě na kameru. "Není to varianta Joe milionáře, není to licencované, je to naše vlastní," komentovala Šmuclerová.

Koncem srpna proběhne casting na soutěžící. "Těch 24 lidí bude slavných a vítězný pár čeká miliónová výhra. Polovinu dostanou hned a polovinu za rok, jestli jejich případné manželství vydrží," prohlásil Dvořák a naznačil, že diváky zřejmě čeká další fandění a davové šílenství a la SuperStar.

Světový pohár v hokeji i Pán prstenů

Pro příznivce hokeje vysílá Nova od konce srpna Světový pohár. Moderuje ho bývalý komentátor ČT Jiří Lípa a novácký Václav Tittelbach. Během přímých přenosů v pondělí, středu a v pátek začínají proto po dobu asi tři týdnů Události již v 18:30 hod., hokejová utkání se přenášejí od 19:00 hodin. Televize na podzim slibuje další filmové trháky, jako je Gladiátor nebo první díl Pána prstenů. Na Harryho Pottera dojde příští rok na jaře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám