Hlavní obsah

Průšvihář Jason Derulo oslavil s Michaelem Bublém drink z tequily

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký zpěvák Jason Derulo zazpívá v pražské O2 areně. Vystoupí tam v neděli 24. března, připomene dvacet let otevření největší české sportovní haly a představí to nejlepší, co ve svém repertoáru má. Mnoha hudebními cenami ověnčený představitel spojení popu a r’n’b se rád inspiruje i jinde.

Foto: Live Nation

Jason Derulo vydal pět alb.

Článek

Příkladem budiž jeho nedávná překvapivá spolupráce. Spojil se s kanadským zpěvákem Michaelem Bublém, a byť je každý z nich z jiného hudebního světa, natočili duet Spicy Margarita. Důvod? Mezinárodní den margarity, což je jeden z nejznámějších míchaných nápojů z tequily na světě. Slaví se 22. února.

„Michaelova hudba je důležitou součástí mého života. Proto jsem mu pustil demosnímek písně Spicy Margarita a jeho okamžitě zaujal. Zeptal se: ‚Můžeme přidat nějakou orchestraci?‘ A já řekl: ‚Jasně.‘ Jeho verze byla neuvěřitelná. Přesně to, co jsem si představoval. Má latinský nádech s trochou brazilského funku. Jsem opravdu nadšený, jak to dopadlo,“ přiznal Derulo.

„Kořeny toho, co dělám a co miluji, tedy standardy a takzvaný velký americký zpěvník, dokonale zapadají do všeho, co Jason hudebně vytváří. Spojení standardů s modernějším popovým zvukem bylo pro mě jen otázkou času. Věděl jsem, že jestli to někdo pochopí, bude to Jason. Okamžitě jsem byl nadšený a demo mě nadchlo,“ dodal svůj pohled Bublé.

Derulo je skvělý zpěvák, který začal vystupovat už v pěti letech a první písničku napsal o tři roky později. Je to ale také trochu průšvihář. Před dvěma lety se dostal do potyčky na letišti v Las Vegas. Předcházela tomu provokace od dvou mužů, kteří, když ho zahlédli mezi cestujícími, rozhodli se, že ho počastují nějakým tím vulgarismem. Když Derulo slyšel, co na něj křičí, přesunul se k nim a rovnou na ně zaútočil pěstmi. Uklidňovat ho museli až členové ochranky.

O několik měsíců později si modelka a influencerka Jena Frumesová zase na sociálních sítích stěžovala, že když s ním tvořila pár, neustále ji podváděl, lhal jí a urážel ji. Když se poté rozešli, nezachoval se prý jako chlap a neplatil jí alimenty. Postarala se o to, aby to věděl celý svět.

Čtyřiatřicetiletý Jason Derulo je hudebním profesionálem od roku 2006. Své první eponymní studiové album vydal v roce 2010, dosud poslední Nu King letos v únoru. Celkem jich má v diskografii pět.

2024: Na českých pódiích zazáří Rammstein, Sting, Bruce Springsteen, Jonas Brothers a další

Hudba

Reklama

Související témata:
Michael Bublé

Výběr článků

Načítám