Hlavní obsah

Nová alba: Thom Artway, Chelsea Wolfeová, Usher, Zara Larssonová a Declan McKenna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dalším únorovém týdnu svět zbohatl o novou desku českého písničkáře Thoma Artwaye, která je na první poslech zajímavá tím, že je nazpívaná v češtině. Přibyly i novinky Chelsey Wolfeové, Ushera, Zary Larssonové nebo Declana McKenny.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Thom Artway: Trhám mraky

Trhám mraky je třetí studiové a zároveň první česky zpívané album českého písničkáře Thoma Artwaye. Je osobní a optimistické, plné naděje, že se trhají mraky, ustává déšť a objevuje se slunce. Obsahuje dvanáct písní, na kterých se podílela vedle Thoma Artwaye řada dalších hudebníků.

Foto: Universal Music

Obal alba

Chelsea Wolfeová: She Reaches Out To She Reaches Out To She

Americká zpěvačka a skladatelka natočila své sedmé studiové album s producentem Davem Sitekem z kapely TV On The Radio. Stylově ho tvoří především elektronika s výrazným vlivem trip hopu, gothic rocku a industriální hudby.

Foto: Loma Vista

Obal alba

Usher: Coming Home

Coming Home je deváté studiové album amerického zpěváka a hudebníka Ushera. Vyšlo dva dny před jeho vystoupením v poločase Super Bowlu. Jako hosté se na desce, na níž se spojuje pop s r’n’b, objevují Burna Boy, Summer Walker, 21 Savage, Latto, The-Dream, H.E.R. a další.

Foto: Gamma

Obal alba

Usher na Super Bowlu předvedl velkou show. Podívejte se na top 10 nejlepších vystoupení fotbalového finále

Koktejl

Zara Larssonová: Venus

Na tanečně-popovém počinu švédské zpěvačky Zary Larssonové se v textech hlásí hlavně témata lásky, žalu a zkoumání zpěvaččiných osobních vztahů s rodinou a přáteli. Popisuje je jako jízdu na horské dráze plnou emocí.

Foto: Epic

Obal alba

Declan McKenna: What Happened to the Beach?

Třetí studiové album britského zpěváka Declana McKenny bylo inspirováno především jeho pobytem v Kalifornii. Přestože se stále jedná o popové písně, ve srovnání s předcházejícími deskami je u umělce patrná změna zvuku.

Foto: Tomplicated

Obal alba

Kapela Malina Brothers: Naše cesta začala v hospůdce

Hudba

Zpěvačka Kateřina Marie Tichá: Někdy ani nevím, o kom písnička je

Hudba

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám