Hlavní obsah

Green Day, Aerosmith, Weezer, Sting i Guns N’ Roses přijedou v roce 2022

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téměř všichni už zrušili megakoncerty na rok 2021, ale postupně se rozšiřuje seznam zahraničních hvězd, které slibují vystoupení v ČR v roce 2022.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Axl Rose a baskytarista Duff McKagan

Článek

Skupiny jako Green Day, Fall Out Boy a Weezer nově potvrdily, že se zúčastní festivalu Rock for People 16.–18. června 2022. Festival je podle pořadatelů od ledna 2020 vyprodaný, ale zatím nespecifikovaný počet vstupenek bude puštěn do prodeje na podzim tohoto roku. Green Day a Weezer zahrají 18. června, Fall Out Boy v pátek 17. června.

Aerosmith odehrají náhradu za zrušený koncert 4. července 2022 v pražské O2 areně. Vstupenky zůstávají v platnosti a jsou nadále k dispozici.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne má zahájit své turné No More Tours 2 26. ledna 2022 v Berlíně a druhý koncert má být v pražské O2 areně 28. ledna 2022. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti.

Guns N’ Roses mají hrát 18. června 2022 na pražském Letišti Letňany. Vstupenky na zrušený koncert z roku 2020 nejsou platné, lidé si mají vyžádat voucher, který pak lze použít k nákupu nových vstupenek.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zpěvák Eddie Vedder, jedna z nejvýraznějších postav celého hudebního stylu grunge.

Grungeová kapela Pearl Jam z amerického Seattlu má hrát 22. července 2022 v pražské O2 areně a britský zpěvák a multiinstrumentalista Sting slibuje, že nahradí dvakrát odložený koncert 31. července ve Slavkově u Brna. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti a nové se pořád prodávají.

Zemřel hitmaker Jim Steinman, napsal slavné balady Meat Loafa, Bonnie Tyler a Celine Dion

Kultura

Metaloví veteráni Iron Maiden mají vystoupit  20. června 2022 v pražském Sinobo Stadium. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti. Momentálně velmi populární kanadský popový zpěvák The Weeknd by měl  vystoupit 5. listopadu 2022 v pražské O2 areně. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají také v platnosti.

Foto: Live Nation

Alicia Keys

Přestože téměř všechny velké festivaly i megakoncerty jsou letos zrušené, posledních pár umělců ještě tvrdí, že vystoupí už v létě 2021. Třeba 28. května 2021 má hrát skupina Korn v Tipsport aréně – lístky se stále prodávají. Už 25. června 2021 má být v O2 areně R zpěvačka Alicia Keys a skupina Kiss údajně přijede 10. července 2021 také do pražské O2 areny.

Zrušené festivaly v roce 2021:

Colours of Ostrava

Votvírák

Rock for People

Masters of Rock

Metronome Prague

Reklama

Výběr článků

Načítám