Hlavní obsah

Fresh Film Fest ve stylu punku a rivality

Novinky, Marcela Janouchová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fresh Film Fest, který se letos koná od 24.- 28. srpna v Praze, se ponese ve stylu punkového vzdoru. Organizátoři celou kampaň připravili ze zdeformovaných obličejů, což je také hlavním tématem celého festivalu. Návrh byl vybrán z ateliéru grafického designu a nových médií Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze.

Článek

Obličeje, které uvidíte, mají celou kampaň reprezentovat. Jsou šokující, ale zároveň také legrační. Jejich účelem je provokace a vzdor, který je v daném pojetí vždy především zábava. „Výsledný program vybíráme z téměř 1 500 přihlášených snímků, například ve studentské sekci uvidí návštěvníci skutečně to nejzajímavější, co se za poslední rok urodilo po celém světě,“ říká ředitel festivalu, Martin Pošta.

Samozřejmě na vás čeká také bohatý program. Kromě prohlídky výstavy si můžete užít například řadu divadelních představení, workshopů, koncertů, celovečerních debutů či studentských filmů a mnoho dalšího. Hlavní část festivalu proběhne například v Paláci Akropolis, kině Světozor či divadle FAMU a Ponec.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám