Hlavní obsah

Franz Ferdinand přijedou na Colours of Ostrava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skotští rockeři Franz Ferdinand přijedou na festival Colours of Ostrava. Oznámili to jeho pořadatelé. Akce se uskuteční od 13. do 16. července v industriální oblasti ostravských Dolních Vítkovic. Držitelé Brit Awards, Mercury Prize a několika nominací na Grammy, kteří letos slaví dvacet let existence, přivezou do Ostravy výběr svých největších hitů z plánované desky Hits To The Head.

Foto: archiv Volours of Ostrava/Donald Milne

Franz Ferdinand budou patřit k hlavním hvězdám letošního Colours of Ostrava.

Článek

„Franz Ferdinand uzavírají sestavu hlavních hvězd letošního ročníku. Zahrají ve čtvrtek na hlavním festivalovém pódiu před kapelou The Killers, bude to radostný kytarový večer,” říká ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Pořadatelé již dříve oznámili, že se na festivalu představí The Killers, Twenty One Pilots, Martin Garrix, LP, Kings of Convenience, Youssou N’Dour, Modest Mouse, Phoebe Bridgers, Princess Nokia, Sleaford Mods, Hiromi, Wardruna a další.

Kromě zahraničních i domácích kapel nabídne akce na mnoha pódiích bohatý doprovodný program, například mezinárodní fórum Meltingpot, divadla, workshopy, filmy či výtvarné instalace.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám