Hlavní obsah

Zlatá labuť má trailer. TV Nova seriál spustí od února

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobový romantický seriál Zlatá labuť, který se má brzy stát hitem vysílání TV Nova, představil v úterý trailer. Odstartovat má na TV Nova 2. února, o týden dříve bude dostupný na Voyo.

Trailer k seriálu Zlatá labuťVideo: TV Nova

 
Článek

Projekt připravuje společnost Dramedy Productions, v čele s producenty Filipem Bobiňským, Janem Coufalem a Petrem Šizlingem.

Z pohledu žánru je pro TV Nova Zlatá labuť prvním výpravným dobovým seriálem. Dějově je spojený s fiktivním obchodním domem. Odvypráví osudy lidí s ním spjatých, kteří v tehdy nejmodernějším chrámě nákupů a luxusu v Československu na přelomu 30. a 40. let pracují, případně jej vlastní.

Ústřední dvojici v seriálu ztvární Adam Vacula a Marta Dancingerová. Kromě nich se diváci mohou těšit na Petra Kostku, Danielu Kolářovou, Petra Stacha, Kristýnu Ryška, Simonu Lewandowskou, Beátu Kaňokovou, Kryštofa Bartoše, Vasila Fridricha, Michaelu Maurerovou, Vojtěcha Vodochodského, Gabrielu Míčovou, Tomáše Töpfera, Robina Ferra, Lucii Štěpánkovou, Adriana Jastrabana, Pavla Řezníčka a další.

Režiséry Zlaté labutě jsou Braňo Holiček a Biser A. Arichtev.

Nova ohlásila na jaro pět seriálových novinek. Tři detektivky, dobovku a komediální seriál

Film

OBRAZEM: Seriálová Zlatá labuť otevře své brány na televizi Nova

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám