Hlavní obsah

Zemřel herec Chris Gauthier

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve 48 letech zemřel kanadský herec Chris Gauthier. Proslavily ho role mimo jiné v seriálech Bylo nebylo, Heureka - Město divů či Agentura Jasno. Hrál také v desítkách filmů. Informaci o jeho skonu v pondělí zveřejnila společnost TriStar Appearances.

Foto: https://www.facebook.com/chad.colvin1

Chris Gauthier

Článek

„Když se mi včera (v neděli - pozn. red.) ozvala jeho manželka s touto zprávou, plakal jsem nevěřícně celé hodiny. Trvalo mi až do teď, než jsem se plně psychicky a emocionálně dal dohromady, abych tohle mohl napsat,“ napsal na Facebook Chad Colvin z agentury TriStar Appearances, z něhož citoval web Variety.

Podle něj Gauthier zemřel již 23. února po „krátké, blíže neupřesněné nemoci“. Jeho známá Corrine Wrightová ve svém příspěvku na Facebooku zase upřesnila, že herec pracoval s hvězdami, jako jsou Anthony Hopkins a Robin Williams, a také s „řadou dalších herců, kteří o něm velmi pochvalně mluví jako o skvělém člověku“.

Anglofonní média se shodují také v tom, že kariéra Kanaďana, jenž se narodil v Anglii, byť byla založena spíše na menších rolích, je obdivuhodná.

Vedle role Williama Smeeho v seriálu Bylo nebylo připomínají i další projekt, videohru Need for Speed: Carbon. Působil v ní jako Neville.

Z filmů si jej i čeští diváci mohou pamatovat třeba ze snímků 40 dnů a 40 nocí (2002), případně Strážci – Watchmen (2009).

Zemřel výtvarník Aleš Lamr

Kultura

Zemřel herec Carl Weathers

Kultura

Reklama

Související témata:
Chris Gauthier

Výběr článků

Načítám