Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Vánoce dorazily do českých kin. Vede Vánoční příběh, stíhá jej pohádka Největší dar. Baví i naštvaný Santa Claus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeští diváci o uplynulém víkendu potvrdili, že slyší na kouzla blížících se Vánoc. Nejvíce chodili na hvězdně obsazený český film Vánoční příběh. Druhá je pohádka z Valašska Největší dar. Až třetí marvelovka, Black Panther: Wakanda nechť žije.

Trailer filmu Vánoční příběhVideo: CinemArt

 
Článek

Pořadí na první pěti příčkách se oproti minulému víkendu vůbec nezměnilo. Až šestá je novinka, která před pár dny zamířila do kin, Šílená noc.

Akční thriller pojal blížící se Vánoce o dost jinak než pohodově. Santa v něm není žádný svatoušek a na koledy budete čekat zcela marně. Tenhle chlapík je totiž dost znavený životem a podle toho také koná…

RECENZE: Santa Claus se zabijáckou minulostí baví

Vánoce

Osmá je pak další novinka, poetické vyprávění o malém nezbedníkovi Mikulášovy patálie: Jak to celé začalo. Mnohé diváky vrátí do jejich dětství, k němuž vyprávění o něm pevně patřilo. Jak název napovídá, dozvíte se o něm ještě něco navíc.

Režisérka Amandine Fredonová: Malý Mikuláš pořád baví

Kultura
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Vánoční příběh18 791
2.2.Největší dar9 199
3.3.Black Panther: Wakanda nechť žije9 189
4.4.Princezna zakletá v čase 29 038
5.5.Divnosvět7 557
6.-Šílená noc5 981
7.6.Grand Prix5 780
8.-Mikulášovy patálie: Jak to celé začalo4 104
9.8.Šoumen krokodýl2 927
10.7.Menu2 618

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám