Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: V kinech chybí silná novinka, do čela opět vybublali Mimoni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skončily prázdniny a do kin se chodí ještě méně než v srpnu. Na vítězství v žebříčku návštěvnosti stačilo minulý víkend jen něco málo přes 11 tisíc diváků.

Foto: Universal Pictures, Bez zdroje

Mimoni 2: Padouch přichází

Článek

Návštěvnost českých kin je v těchto dnech dost tristní, někteří rodiče se nejspíš snažili svým ratolestem zpříjemnit první školní týden, čímž se po více než měsíci do čela žebříčku opět dostal animovaný film Mimoni 2: Padouch přichází. V kinech už přitom Mimoni „straší“ 10 týdnů.

Druhé místo těsně patří Tomu Cruisovi a dlouho očekávanému pokračování slavného Top Gunu s podtitulem Maverick, který už se v kinech promítá 15 týdnů. Hlavní hrdina v něm čelí mimo jiné morálnímu dilematu, zda syna svého kamaráda Goose, který před lety zahynul v jeho stíhačce, má poslat na misi, z níž se dost pravděpodobně živý nevrátí…

Foto: Bontonfilm, Bez zdroje

Skloubit plány tří rodin je někdy pořádná dřina. Na snímku Martin Hofmann.

Třetí příčku obsadila česká komedie Střídavka, pojednávající o tom, jak se dá zorganizovat život tří propojených rodin. Kroužky, školky, návštěvy lékařů – to vše se musí skloubit s prací i volnočasovými aktivitami dospělých. Jak na to, nám v kině ukáže Martin Hofmann, Jitka Čvančarová či Eva Holubová.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.2.Mimoni 2: Padouch přichází11 418
2.4.Top Gun: Maverick11 056
3.3.Střídavka 10 482
4.1.After: Pouto10 476
5.5.Bullet Train5 833
6.8.DC Liga supermazlíčků5 178
7.7.Princezna rebelka5 100
8.6.Thor: Láska jako hrom4 968
9.10.Sirotek: První oběť2 475
10.9.Pozvánka do pekla1 860
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina, Letní kina

Reklama

Výběr článků

Načítám