Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Princ Mamánek nedal šanci ani polyamorním Hranicím lásky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uplynulý víkend v českých kinech potvrdil opět starou známou zkušenost, že na pohádky se chodí nejen za špatného počasí. V první desítce návštěvnosti jsou hned tři. Vítězství si pak odnesla ta česká: Princ Mamánek.

Trailer Princ MamánekVideo: Budhar film

 
Článek

Příběh o dědici trůnu, který musí do světa, aby dospěl, tak prvenství z minulého týdne obhájil. Napsal a zrežíroval ho herec Jan Budař, který pohádku připravoval řadu let.

I na druhém místě návštěvnosti českých kin v posledních dnech je pohádka, tentokrát americká, animovaná, Šoumen krokodýl.

Vypráví o Joshovi, který si musí po přestěhování do New Yorku najít nové kamarády i zvykat a novou školu. Když objeví Lylea – zpívajícího krokodýla, jenž miluje koupele, kaviár a dobrou hudbu – v podkroví jejich nového domova, má cestu k dobrodružstvím i k vrstevníkům otevřenou.

Hranice lásky. Kde začínají a končí city, emoce a upřímnost, když jde jen o sex?

Film

Až na třetím místě je pak v žebříčku příběh pro dospělé, a to doslova. Obsadil ho titul Hranice lásky, který zachycuje podoby polyamorní lásky jednoho partnerského vztahu, který se drobet přežil a hledá řešení tam, kde nebývá zcela běžné: otevřením (nejen) své ložnice dalším zájemcům o jejich těla, o sex.

RECENZE: Vojtěch Dyk září ve filmu Il Boemo

Film

Čeští diváci svým zájmem o koupi vstupenek umístili do první desítky ještě další české snímky: Za vším hledej ženu, Il Boema a Spolu. Z pohledu „skóre“ česká produkce versus ta americká je proto výsledek vyrovnaný. Pět ku pěti.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Princ Mamánek21 407
2.4.Šoumen krokodýl18 405
3.-Hranice lásky15 841
4.3.Za vším hledej ženu15 342
5.2.Black Adam13 398
6.7.Il Boemo8 268
7.6.Úsměv7 976
8.8.Mimoni 2: Padouch přichází6 423
9.9.Spolu5 509
10.5.Ďáblova kořist5 384

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám