Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Nejvíc lidí šlo o víkendu na Karla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během premiérového víkendu navštívilo film Karel o Karlu Gottovi 104 000 diváků, a tak momentálně zaujal první místo v žebříčku.

Foto: Karel Gott Agency

Karel Gott

Článek

Celovečerní dokumentární film Karel natočila Olga Malířová Špátová. Pracovala na něm s Gottem po dobu jednoho roku. Zachytila ho při jeho vystoupeních nebo při setkáních s fanoušky, ale především v jeho domácím prostředí. Ať už v Praze, na chalupě, nebo na vsi, kde trávil dětství.

Druhé místo si drží bondovka Není čas zemřít, poslední s Danielem Craigem v hlavní roli. Režie se ujal Cory Fukunaga a v dalších rolích si zahráli Ben Whishaw, Ralph Fiennes nebo Léa Seydouxová, Naomie Harrisová, Jeffrey Wright, Billy Magnussen a oscarový Rami Malek.

Foto: Cinemart

Lišák Bělobřich a myška Šupito v nebeském lunaparku.

Třetí je animovaný snímek Myši patří do nebe české režisérské dvojice Jan Bubeníček a Denisa Grimmová.

Myška Šupito ráda všechny přesvědčuje o tom, že je nejodvážnější myší na celém světě a vůbec ničeho se nebojí. Ale opak je pravda, ve skutečnosti se bojí všeho, co se kolem jen mihne. Jejím toužebným přáním je být stejně statečná jako její tatínek. Ten se dokázal s nasazením vlastního života postavit děsivému lišákovi Tlamounovi, postrachu celého lesa. Boj sice nevyhrál, stal se ale obdivovaným hrdinou myšího společenství. Šupito chce všem dokázat, že odvaha je dědičná, a snaží se zopakovat jeho legendární kousek – vytrhnout pár chlupů z liščího kožichu.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.7.Karel105 514
2.1.Není čas zemřít58 797
3.28.Myši patří do nebe18 694
4.2.Zátopek8279
5.4.Shang-Chi a legenda a deseti prstenech5956
6.6.Mimi šéf: Rodinný podnik5788
7.3.Zbožňovaný5346
8.5.Prvok, Šampón, Tečka a Karel4364
9.8.Tlapková patrola ve filmu3568
10.10.Free Guy2628
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Výběr článků

Načítám