Hlavní obsah

Žebříček: Matka v trapu převálcovala v kinech konkurenci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S rozdílem několika tříd vstoupila do českých kin komedie Matka v trapu. Kritikům se sice nelíbí, ale to je divákům evidentně jedno. Za uplynulý víkend se na ni prodalo přes 61 tisíc vstupenek. Na druhém místě je další novinka, tentokrát hororová, Hlasy mrtvých.

Matka v trapuVideo: Falcon

 
Článek

Čeští diváci jinak ve sledovaném období, jak informovala Unie filmových distributorů, do první desítky vedle jmenovaných snímků umístili ještě další dvě novinky.

Roztomilé vyprávění Max & Mája: Příběh lištiček nabízí toulání divočinou a Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – To the Hashira Training, představí anime, mangu umístěné na velké plátno.

Nicméně ani jeden z titulů vůbec neohrozil českou Matku v trapu. Vyprávění o útrapách ženy ve středním věku (Petra Hřebíčková), které pomůže v krizi řidička taxíku (Lenka Vlasáková), vychází z knihy Uljany Donátové. Ta je také autorkou scénáře.

Max a Mája: Tak trochu jiný film o lásce

Film

A zatímco kritici snímek vůbec nechválí, diváci, respektive asi divačky, mu šanci zatím daly. Ostatně dobře se vede stále rovněž dalším českým komediím. Nejnavštěvovanější desítku neopouštějí Aristokratka ve varu a Jedeme na teambuilding.

Na každou z nich se již od jejich premiér prodalo zhruba 250 tisíc lístků. To jsou v pocovidových časech v ČR výborné výsledky.

PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Matka v trapu61 241
2.-Hlasy mrtvých10 957
3.5.Ptáci stěhováci9731
4.4.Jeden život9329
5.3.Aristokratka ve varu8180
6.8.Wonka7339
7.-Max & Mája: Příběh lištiček7299
8.-Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – To the Hashira Training7074
9.2.Kočka a pes: Šílené dobrodružství6799
10.7.Jedeme na teambuilding5977

RECENZE: Matka v trapu ztratila cestou na plátno humor

Film

RECENZE Hororové Týny: Hlasy mrtvých promlouvá čarodějnice skoro jako deepfake podvodníci

Film

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám