Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Indiana Jones novému hororu odolal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Venku o víkendu panovaly tropické teploty, do klimatizovaných kinosálů se ale moc lidí zchladit nepřišlo. Nově do českých kin vstoupil už pátý film z hororové série Insidious, tentokrát s podtitulem Červené dveře, který přilákal jen 13,5 tisíce diváků.

Trailer filmu Indiana Jones a nástroj osuduVideo: Falcon

 
Článek

To v aktuálním žebříčku stačí na druhé místo, v jeho čele se udržel Indiana Jones a nástroj osudu s téměř dvojnásobnou návštěvností, která mu ovšem oproti minulému týdnu klesla na méně než polovinu.

Žebříček tedy ovládly dvě „pětky“, i vítězný Indiana Jones je totiž pátým filmem své série. Harrison Ford se v dlouho očekávaném a odkládaném filmu k roli odvážného archeologa vrátil naposled. Do první desítky se se svou novinkou vrátil i další hollywoodský veterán Tom Cruise, a to s první částí filmu Mission: Impossible Odplata.

Harrison Ford exkluzivně pro Novinky.cz: Indiana Jones zestárl, stejně jako já

Film

Devět z deseti filmů pochází z americké produkce, české barvy hájí dobrodružná komedie Rudolfa Havlíka Ostrov v hlavních rolích s Jiřím Langmajerem a Janou Plodkovou.

PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Indiana Jones a nástroj osudu 25 322
2.-Insidious: Červené dveře13 487
3.2.Mezi živly10 973
4.3.Spider-Man: Napříč paralelními světy7 100
5.4.Strážci galaxie: Volume 35 093
6.-Mission: Impossible Odplata - 1. část4 547
7.5.Krakenteena Ruby3 302
8.20.Ostrov2 880
9.6.Transformers: Probuzení monster2 234
10.7.Rychle a zběsile 102 100

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám