Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Barbiemánie nekončí, panenku nepředjel ani automobilový závodník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žádné velké překvapení se v českých kinech nekoná, žebříčku návštěvnosti i nadále vévodí americká komedie Barbie, následovaná historickým dramatem Oppenheimer. Na třetí místo vtrhla novinka Gran Turismo, taktéž životopisný snímek, a to o gamerovi, který se stal automobilovým závodníkem. Návštěvnost však oproti minulému víkendu nejspíš vlivem slunečného počasí klesla.

Trailer: Gran TurismoVideo: Falcon

 
Článek

Počin jménem Barbie už asi není třeba představovat. V kinech je už pátý týden a vypráví příběh panenky Barbie (Margot Robbie), která na svém běžně dokonalém těle objeví nedokonalosti a vydává se je řešit do skutečného světa.

Oppenheimer je životopisný příběh o muži, který se podílel na vývoji prvních jaderných zbraní. Hlavní roli dostal Cillian Murphy, v dalších rolích se objeví například Matt Damon nebo Robert Downey jr.

Foto: Warner Bros Pictures

Margot Robbie a Ryan Gosling ve filmu Barbie.

Jan Mardenborough je expertem v počítačové hře Gran Turismo, která spočívá ve virtuálním závodění v superrychlých autech. Díky svým dovednostem si splní sen a ocitne se na opravdovém okruhu v opravdové superkáře, kde ho čekají radosti i starosti… Film podle skutečného příběhu natočil režisér Neill Blomkamp, hlavní roli ztvárnil Archie Madekwe, ve vedlejších je k vidění mimo jiné Orlando Bloom.

PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Barbie40 746
2.2.Oppenheimer28 139
3.-Gran Turismo20 624
4.3.Nikdy neříkej nikdy18 619
5.6.Mezi živly7 723
6.5.Meg 2: Příkop6 261
7.4.Želvy Ninja: Mutantí chaos5 415
8.-Pavučina4 116
9.7.Mavka: Strážkyně lesa3 856
10.9.Dvě slova jako klíč3 703

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám