Hlavní obsah

Volání divočiny s Harrisonem Fordem může překvapivě prodělat

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký film The Call of the Wild (Volání divočiny) s Harrisonem Fordem v hlavní roli není takovým trhákem, jak si studio představovalo. Podle médií by mohl být po finanční stránce i průšvihem.

Trailer k filmu Volání divočinyVideo: Totalfilm.cz

 
Článek

Rodinný dobrodružný snímek vydělal zatím asi 124 milionů dolarů, ale podle zdrojů blízkých produkci filmu byl dost drahý a musel by vydělat více než 250 milionů dolarů, aby dosáhl hranice rentability. To se podle vývoje tržeb za dva týdny nejeví jako pravděpodobné.

V Česku se Volání divočiny také příliš nepředvedlo, za premiérový víkend  nasbíralo 13 286 diváků.

ŽEBŘÍČEK: Dokument V síti lákal víc než Ježek Sonic

Film

Jde o příběh Bucka, psa hýčkaného svým pánem i jeho rodinou. Jeho život se změní ve chvíli, kdy je ze svého domova v prosluněné Kalifornii unesen obchodníky se psy, kteří jej prodají do mrazivé divočiny kanadského Yukonu během vrcholící zlaté horečky na Klondiku. Zde je svými novými pány nucen ve psím spřežení tahat hlubokým sněhem těžké sáně.

Foto: 20th Century Fox

Volání divočiny

Nakonec se podaří uniknout a najít nového přítele, samotářského dobrodruha Johna Thorntona (Harrison Ford). Po jeho boku zjistí, že díky svým přirozeným psím instinktům dokáže v nehostinné divočině přežít.

Ve Fordově kariéře to určitě nebyl nijak zvlášť důležitý film. Spíše se čeká, až konečně natočí další díl Indiany Jonese. Původně měl film vstoupit do kin už v červenci 2019, pak se psalo o červenci 2020 a teď už to vypadá spíše na rok 2021. Zahraniční tisk už spekuluje, že ani to možná nestihnou a snímek by se pak přesunul do roku 2022. V té době ale Fordovi bude osmdesát.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám