Hlavní obsah

V Paříži se na premiéře znova sešli herci ze Strážců galaxie. Trojka míří do kin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodně emocí, velký zájem fanoušků, ale také úleva. Podobnou směsici pocitů a vjemů přineslo pařížské představení dalšího očekávaného filmu, Strážci galaxie: Volume 3. Na jeho francouzské uvedení dorazili všichni hlavní představitelé. Nechyběli Zoe Saldana, Vin Diesel či Chris Pratt. Do českých kin se snímek dostane 4. května.

V Paříži se na premiéře znova sešli herci ze Strážců galaxieVideo: Reuters

 
Článek

„Za posledních jedenáct let jsem asi šedesát procent svého času strávil přemýšlením o Strážcích galaxie. Takže to zabralo celý můj život,“ uvedl na tiskové konferenci režisér James Gunn.

Připomněl, že první díl měl premiéru v roce 2014, před tím se ještě připravoval, takže dokončení série považuje „hlavně za velkou úlevu“.

Trailer k filmu Strážci GalaxieVideo: Falcon

Nicméně na svou práci, na práci svých kolegů je jinak pyšný: „Máme pocit, že jsme tuhle trilogii dokončili, a dokončili jsme ji způsobem, na který jsme opravdu hrdí, kde se všem postavám dostalo důstojnosti, kterou si zaslouží.“

Gunn naznačil, že třetí film se hodně soustředí na geneticky upraveného mývalího lovce odměn Rocketa, kterého v originále namluvil Bradley Cooper. Právě on je podle režiséra „srdcem této trilogie“.

Trailer k filmu Strážci Galaxie, Vol. 2Video: Falcon

Na závěr Gunn také doplnil, že nyní bude muset hledat jiný důvod k životu, než jsou Strážci galaxie. A docela se na to těší.

James Gunn natočil pokračování Strážců galaxie

Kultura

10 snímků z dílny Marvela: Avengers, Strážci galaxie nebo Spider-Man

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám