Hlavní obsah

Užijte si o svátcích Trojúhelník smutku

Streamovací platforma KVIFF.TV nabízí další exkluzivitu. Jako jediná online televize přináší do domácností divácký filmový hit, který chválí kritika a festivaly ho ověnčují cenami – Trojúhelník smutku. Snímek nedávno získal titul nejlepší evropský film.

Trojúhelník smutkuVideo: Aerofilms

 
Článek

„Trojúhelník smutku je na KVIFF.TV ke zhlédnutí od středy 21. 12. V českých kinech jej již vidělo neuvěřitelných 70 tisíc diváků,“ říká šéf KVIFF.TV Ivo Andrle. Filmová platforma Aerovod, kterou v minulých letech vedl, se v listopadu s KVIFF.TV sloučila.

Foto: Petr Horník, Právo

Karel Och

„Základem KVIFF.TV jsou pečlivě vybrané kvalitní filmy z celého světa, část z nich byla uvedena na karlovarském festivalu, odkud jsme vybrali nejsilnější tituly minulých ročníků. Nabídku průběžně doplňujeme hned několika novými tituly týdně. Na každý z nich je možné se podívat po jednorázovém zaplacení, ale také je možné stát se předplatitelem, získat tak automaticky přístup k velké většině filmů a zároveň výraznou slevu na prémiové tituly mimo předplacenou knihovnu,“ doplňuje Karel Och, ředitel obsahu KVIFF.TV.

Evropským filmem roku je Trojúhelník smutku

Kultura

Ta nabízí i řadu tematických filmových kolekcí, například filmy pro celou rodinu Family time, kde najdete snímky jako Planeta Praha, Myši patří do nebe nebo Známí neznámí. Pokud toužíte po náročnějším obsahu, určitě si tam také přijdete na své. Filmy totiž pečlivě vybírají dramaturgové karlovarského festivalu, ve filmotéce tak najdete filmy z letošního ročníku festivalu, kolekci snímků o lásce nebo výběr z filmografie legendárního Jima Jarmusche.

RECENZE: Buko: Terapie humorem zahánějícím strach

Film

Po on-line premiéře Trojúhelníku smutku budou ještě do konce roku následovat on-line premiéry filmů Buko a Sami doma.

Reklama

Výběr článků

Načítám