Hlavní obsah

Trailer roku. Ryan Gosling jede tramvají do Bohnic a pálí na něj z těžkých zbraní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Ryan Gosling chtěl jet jedenáctkou do Bohnic, ale cestou na něj začali pálit z automatických zbraní. Nejtěžší boje proběhly před pražskou filozofickou fakultou, kde na něj kdosi vytáhl opravdu velký kalibr. Tak se dá shrnout trailer filmu The Gray Man, který se částečně natáčel v Praze.

Trailer filmu The Gray ManVideo: Netflix

 
Článek

Trailer české diváky určitě pobaví už jen reáliemi. Navíc má jít o skutečně spektakulární záležitost s rozpočtem zhruba 200 milionů dolarů (4,4 miliardy korun). Produkce se do Prahy přesunula i díky výhodným pobídkám pro filmaře, které nabízí český stát.

Snímek natočili Anthony a Joe Russovi a v hlavních rolích uvidíme herce, jako jsou Chris Evans, Jessica Henwicková, Wagner Moura, Dhanush, Billy Bob Thornton a Alfre Woodard. Film se připravoval už od roku 2011. Původně měl thriller režírovat James Gray a hlavní roli hrát Brad Pitt.

Agent Lloyd Hansen (Evans) v thrilleru pátrá po bývalém americkém agentovi (Gosling), který se změnil v neovladatelného zabijáka. Scénář vychází z knihy Marka Greaneyho.

Natáčelo se také ve Francii a v Kalifornii. Premiéra bude 26. července na Netflixu.

Reklama

Výběr článků

Načítám