Hlavní obsah

Sylvester Stallone a jeho blízcí jsou hrdinové nové reality show

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímá vás, jak žije legendární Rambo alias Sylvester Stallone v soukromí? S kým sdílí svou domácnost a jak vychází se svými třemi dcerami? Tak to jste přesně cílový divák nové televizní reality show The Family Stallone. Její první díl bude ke zhlédnutí dnes, tedy ve středu.

Nová televizní reality show bude sledovat život Sylvestera Stalloneho a jeho rodiny.Video: Paramount, Reuters

 
Článek

Zájemci se vedle slavného herce seznámí také s jeho ženou Jennifer Flavin Stallone, kterou živí podnikání v kosmetice, je mimo jiné spolumajitelkou značky Serious Skin Care. Dále s jejich třemi dcerami, z nichž si každá buduje kariéru po svém, jak píše časopis Variety.

Sophia společně se Sistine moderuje podcast Unvaxed, v životě ale na rozdíl od své sestry ještě drobet tápe. Přemýšlí, čemu se bude profesně věnovat. Naopak Sistine má už jasno, prosadila se jako modelka, nyní se snaží prorazit jako herečka.

V Hollywoodu se přitom již pohybuje i jejich sestra Scarlet, která navíc ještě studuje. Za sebou má roli v úspěšném, oceňovaném seriálu, v Králi Tulsy (2022). Jeho hlavní hvězdou je její táta Sylvester Stallone.

Premiéry v celém světě

Diváci se vedle jedné slavné rodiny mohou těšit i na další osobnosti Hollywoodu. Mimo jiné na Al Pacina a Dolpha Lundgrena, kteří patří ke kamarádům rodiny.

Premiéru si první díl seriálu The Family Stallone odbude ve středu 17. května, a to ve Spojených státech, Kanadě, Latinské Americe a Brazílii, na platformě Paramount+. O den později si jej budou moci pustit lidé ve Velké Británii, Austrálii a Itálii. Další premiéry v jiných regionech a státech budou následovat.

Sylvester Stallone nabídl k prodeji své luxusní sídlo se stájemi

Jak bydlí VIP

Stallone chystá seriál. Stárnoucí mafián se stěhuje do Kansas City

Film

Reklama

Související témata:
Reality show The Family Stallone

Výběr článků

Načítám