Hlavní obsah

Robert De Niro chce hrát guvernéra Cuoma ve filmu o koronaviru

Novinky, Stanislav Dvořák

Americký herec Robert De Niro prozradil v pořadu The Late Show, že by si chtěl zahrát newyorského guvernéra Andrewa Cuoma ve filmu o koronaviru.

Foto: Profimedia.cz

Robert De Niro

Článek

De Niro uvedl, že teď zůstává doma, ale pilně pracuje. Čte scénáře, telefonuje a cvičí s činkami. Na otázku, koho by si chtěl zahrát ve filmu o koronaviru, odpověděl, že Cuoma.

„On dělá to, co by měl dělat prezident,“ vysvětlil herec.

Dodal, že by si uměl představit Cuoma jako amerického prezidenta. Současného prezidenta Donalda Trumpa označil za „idiota“, který ignoroval mnohá varování.

Pandemie je podle něj národní tragédie a americká vláda ji nezvládá dobře.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

O filmech s tématem pandemie se už neoficiálně mluví, i když nikdo neprozradil žádný projekt veřejně. Filmaři se takovému tématu nemohou vyhýbat. O všech velkých katastrofách dříve nebo později vznikne film či seriál. De Niro se tak nenápadně přihlásil o roli, která by mohla být hodně oceňovaná.

Foto: Warner Bros.

Jude Law ve filmu Nákaza

Film režiséra Stevena Soderbergha Nákaza z roku 2011 trochu předběhl čas, když vyprávěl příběh o pandemii. Zahráli se v něm Marion Cotillardová, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Kate Winsletová či Bryan Cranston. Šlo v něm o smrtící virus šířící se rychle vzduchem. Aktivista a bloger (Jude Law) přitom tvrdil, že veřejnost nedostává pravdivé informace o skutečném dění, čímž vyvolal paranoidní atmosféru.

Tom Cruise se chystá natáčet v kosmu. S pomocí NASA i Muska

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám