Hlavní obsah

První záběry: Klus a Vetchý točí Tajemství staré bambitky 2

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volné pokračování pohádky Tajemství staré bambitky v těchto dnech natáčejí Tomáš Klus či Ondřej Vetchý. Premiéra Tajemství staré bambitky 2 je plánována na 9. prosince 2021.

Ukázka z filmu Tajemství staré bambitky 2

 
Článek

Ondřej Vetchý se vrací jako Hrnčíř/Karaba, Tomáš Klus a Kamila Janovičová jako Jakub a Anička. Miroslav Vladyka a Jiří Lábus hrají prohnané rádce Ference a Lorence.

V dalších rolích uvidíme Petra Štěpánka (kuchař), Veroniku Khek Kubařovou (královna Julie), Valentýnu Bečkovou (princezna Johanka), Markétu Plánkovou (komorná Hermína) a Václava Noida Bártu (podkoní).

Foto: Bioscop

Tomáš Klus, Valentýna Bečková či Kamila Janovičová

Příběh pokračuje v době, kdy se Jakub a Anička učí společně vládnout, rodina se rozrostla o zvídavou princeznu Johanku a její dědeček se věnuje jenom hrnčířskému řemeslu.

„Johanka je tím, kdo všechny spojuje, protože rodina je to nejdůležitější, a nejen v našem pohádkovém příběhu,“ řekl režisér Ivo Macharáček.

Situace se zamotá ve chvíli, kdy se rádcové Ferenc a Lorenc chtějí pomstít a využijí k tomu „smůlovatou“ královnu Julii, které utekli všichni nápadníci a řízení království jí taky příliš nejde. Nastraží proto na Karabu past.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám