Hlavní obsah

Premiéry Black Widow i nové West Side Story se ruší, Hollywood vyčkává

Novinky, Stanislav Dvořák

Letos se fandové nedočkají Black Widow se Scarlett Johanssonovou, West Side Story podle Stevena Spielberga ani filmu Death on the Nile (Smrt na Nilu) Kennetha Branagha. Disney vše odsouvá kvůli neustálým komplikacím s koronavirem a malou návštěvností.

Foto: Falcon

Na Scarlett Johanssonovou v Black Widow si ještě dlouho počkáme.

Článek

Také filmy Shang Chi and the Legend of the Ten Rings a Eternals budou mít premiéru posunutou hluboko do roku 2021. Kinaře tak stíhá jedna pohroma za druhou a letošní tržby čeká výrazný propad. Podle prvních odhadů z Ameriky tam tržby poklesnou o 70, možná ale až o 80 %.

Black Widow měla mít premiéru 6. listopadu, jenže v USA mnoho kin zůstává zavřených. V ČR sice kina fungují, ale návštěvnost není nejlepší. Poté, co komerčně neuspěl ani Tenet Christophera Nolana, obavy ještě narostly. Aktuálně má mít Black Widow premiéru 7. května 2021.

RECENZE: Bábovky. Známí herci v povrchní telenovele

Film

Smrt na Nilu nebude mít premiéru v říjnu, jak se čekalo, ale 18. prosince 2020 (pokud se to opět nezmění). Je to klasická detektivka inspirovaná knihou Agathy Christie, spíše pro konzervativní diváky.

Novou verzi legendárního muzikálu West Side Story chystá už roky Steven Spielberg a zřejmě půjde o „oscarový materiál”. Letošní ceny ale nestihne, protože po změnách vstoupí do kin až v prosinci 2021. Komiksový snímek Eternals vstoupí do kin v listopadu 2021 místo února 2021. Ve snímku hraje Richard Madden nebo Kumail Nanjiani a po dlouhé době se vrátí Angelina Jolie.

Thriller Deep Water s Benem Affleckem a Anou de Armas se posouvá z listopadu  2020 na srpen 2021.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám