Hlavní obsah

Pokračování seriálu Kancl zvažují hned dva tvůrci

Novinky, Stanislav Dvořák

Zájem na pokračování seriálu Kancl projevili herci i bývalý showrunner (něco mezi spoluautorem a producentem) Greg Daniels. Zatím ale není nic rozhodnuto.

Foto: Profimedia.cz

Americký Kancl: Zleva Rainn Wilson, Jenna Fischerová, John Krasinski, BJ Novak a dole Steve Carrell

Článek

„Chtěl bych se na tom podílet,“ uvedl Greg Daniels, ale zároveň naznačil, že to nebude brzy. „Mám další dva seriály, na kterých teď pracuju,“ dodal.

Daniels byl showrunnerem Kanclu čtyři roky a poté se věnoval seriálu z prostředí úředníků Parks and Recreation. Kancl se mu ale hodně zaryl pod kůži.

Amy z Teorie velkého třesku s novým seriálem neuspěla. Recenze jsou drsné

Film

Někteří herci v minulosti také projevili zájem obnovit Kancl, zejména Jenna Fischerová a John Krasinski (hráli Pam a Jima). S úplně novým přístupem přišel Leslie David Baker (představitel Stanleyho), který by chtěl natočit volně navazující seriál, jenž se by se pravděpodobně jmenoval jinak, ale zachoval by ducha originálu. V roce 2020 rozjel kampaň na Kickstarteru a už má dostatek peněz na natáčení pilotního dílu.

Do žádného z možných projektů by se zřejmě nezapojil Steve Carrell, který hrál hlavní roli slizkého vedoucího pobočky velkoobchodu jménem Michael Scott. Už dříve v rozhovoru uvedl, že ke Kanclu se nechce vracet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám