Hlavní obsah

Amy z Teorie velkého třesku s novým seriálem neuspěla. Recenze jsou drsné

Novinky, Stanislav Dvořák

Call Me Kat je nový seriál Mayim Bialikové, která je známá po celém světě jako Amy, přítelkyně praštěného fyzika Sheldona Coopera z Teorie velkého třesku. Také proto jí dala společnost Fox šanci na vlastní sitkom, jenže recenze jsou dost hrozné.

Trailer seriálu Call me KatVideo: FOX

 
Článek

Pro ilustraci stačí uvést, že na serveru Metacritic, který vypočítává průměrné hodnocení z anglicky psaných recenzí, má seriál Call Me Kat aktuálně 41 %.

„Sitkom, který působí tak unaveně a zastarale, že to člověka svádí, aby zkontroloval, jaký je rok,“ uvedla americká CNN.

„Banální pokusy o humor a laciné pomrkávání na publikum mohou být pokusem o nostalgické retro, ale skončí to tím, že Kat vypadá jako neúspěšný sitkom z 80. let,“ píše USA Today.

Foto: Fox

Mayim Bialiková

„Ani veselost Bialikové nevyváží mdlé vyprávění,“ poznamenal The Hollywood Reporter.

Call Me Kat napodobuje starý britský seriál Miranda. Bialiková se ujala hlavní role, přičemž jí sekundují Cheyenne Jackson, Julian Gant či Swoosie Kurtzová. Protagonistka sérii také produkovala společně s Darlene Huntovou, Jimem Parsonsem (představitel Sheldona) a Toddem Spiewakem.

Britové opouštějí CD, bizarním skokanem roku se stává kazeta

Kultura

Děj se točí kolem 39leté svobodné ženy, která opustí svou kariéru profesorky na univerzitě a otevře si kavárnu v Louisville ve státě Kentucky. Chce přesvědčit svou skeptickou matku, že může být šťastná i bez manžela a kariéry. Ačkoliv seriál obsahuje řadu narážek na město Louisville, ve skutečnosti se tam nic nenatočilo. Vše se dělalo ve studiích v Los Angeles.

Reklama

Výběr článků

Načítám