Hlavní obsah

Plácnutí po zadku zavede Barbie a Kena do vězení v Los Angeles

Co se stane, když se Ken a Barbie vydají mezi lidi? Opustí Barbieland? A umí kráska bránit svou čest, když ji kdosi poplácá na ulici po zadku? Ano, umí, proto také skončí ve vazbě, a to i s Kenem. Očekávaný snímek Barbie představil trailer. Do kin jde v Česku 20. července.

Barbie, trailerVideo: Vertical Entertainment CZ

 
Článek

Děj akční komedie byl zatím hodně utajován. Trailer ovšem pár zápletek prozrazuje. Režisérka Greta Gerwigová své postavy umístí do světa lidí se vším všudy. Náraz to je pro ně silný, až strašidelný. Čeká na ně moderní doba se vším všudy.

Barbie v podání Margot Robbieové a Ken v podání Ryana Goslinga tak musejí čelit běžným starostem smrtelníků. Shánějí peníze, dům, řeší mezilidské vztahy…

Foto: Warner

Ryan Gosling je Ken.

Pryč jsou nekonečné párty v Barbielandu, povalování na plážích a tlachání o ničem. Aby uspěli, musejí se hodně snažit, hodně přizpůsobit. Jenže jejich příchod k nám, lidem, nenechává spát ani mocné, kteří s nimi mají vlastní zájmy.

Foto: Vertical Ent.

Margot Robbieová jako Barbie.

Natáčení provází nebývalý zájem veřejnosti, jak píše Variety. Informace o něm, včetně fotografií, se tak dostaly ven dříve, než si tvůrci i herci představovali. Největší ohlasy vzbudily scény z Los Angeles.

Ken bez auta i domu

„Věděla jsem, že když děláte exteriéry, tak vás budou fotit. Pravděpodobně se najde malý dav lidí, kteří si vás budou všímat, protože, sami víte, v našich outfitech trochu vyčníváte. Takže jsem věděla, že tam bude trochu pozornosti a že se ven asi nějaké fotky dostanou, ale ne tak, jak se to stalo,“ uvedla Margot Robbieová v souvislosti se záběry v L.A.

Dokonalá kráska v růžovém se tam vážně neschovala, stejně jako růžový Ken v podání Ryana Goslinga. Ten již dříve americkým novinářům prozradil, že dokonalým krasavcem ve filmu nebude. Svou postavu popsal jako typického ztroskotance, který je bez peněz, práce, domu a auta: „To nejsou detaily zápletky. Jsou to jen objektivní fakta o Kenovi. Takový je Kenův život.“

Barbie a Ken ožili. Hrají je Margot Robbie a Ryan Gosling

Film

FOTO: Růžový Svět Barbie se otevře v Los Angeles

Koktejl

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám