Hlavní obsah

Nová DVD: Výjimeční, Obhájce nevinných a Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Francouzský film Výjimeční vypráví s humorem i velkým citem o lidské naději. Podle skutečné události vznikl film Obhájce nevinných. Margot Robbie a Ewan McGregor hrají hlavní role v akční krimi Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn).

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Výjimeční

Bruno vede spolek, který se stará o pacienty trpící autismem i dalšími psychiatrickými nemocemi v těžkém stadiu, pro které je žádné oficiální zařízení není ochotno přijmout. Jeho kamarád Malik zase vychovává z teenagerů z nejslabších sociálních vrstev jejich ošetřovatele. A dělají to oba s nakažlivou vervou a láskou...

Výjimeční, Francie 2019, 114 min., režie: Olivier Nakache, Eric Toledano, hrají: Vincent Cassel, Reda Kateb, Helene Vincentová, Alban Ivanov a další

Obal DVD

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)

Po rozchodu s Jokerem se Harley Quinn spojí s dalšími superhrdinkami, aby společně zachránily malou dívku z rukou obávaného narcistického padoucha jménem Black Mask. Správná psychoušská jízda může začít!

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn), USA 2020, akční krimi, 109 min., režie: Cathy Yan, hrají: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor a další.

Obal DVD

Obhájce nevinných

V silném příběhu, natočeném podle skutečné události, svede absolvent harvardské univerzity Bryan Stevenson právní boj o osvobození neprávem odsouzeného.

Obhájce nevinných, USA 2019, drama, 136 min., režie: Destin Daniel Cretton, hrají: Michael B. Jordan, Brie Larson, O'Shea Jackson Jr., Jamie Foxx, Rafe Spall, Tim Blake Nelson, Rob Morgan a další.

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám