Hlavní obsah

Nová DVD: Příliš osobní známost, Na nože a Cats

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petra Hřebíčková je hrdinkou české romantické komedie Příliš osobní známost. Hvězdné obsazení v čele s Danielem Craigem má satirická komedie Na nože. Filmovou podobu dostal slavný muzikál Cats.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Příliš osobní známost

Natálie je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou, které se právě obrátil život vzhůru nohama: po rozvodu se snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci. Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem, pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… A také Natáliin život nabírá nový směr.

Příliš osobní známost, Česko/Slovensko 2020, romantická komedie, 107 min., režie: Marta Ferencová, hrají: Petra Hřebíčková, Eliška Balzerová, Tatiana Dyková, Ľuboš Kostelný a další

Obal DVD

Na nože

Satirická krimi komedie ukazuje, jak může dopadnout vyšetřování záhadného úmrtí autora tajemných detektivních příběhů, když jsou všichni v jeho blízkosti podezřelí. Svérázný detektiv Daniel Craig pojme řešení případu po svém a vyšetřování každého člena této excentrické rodiny se ukáže být složitější, než se zpočátku zdálo.

Na nože, USA 2019, krimi/komedie, 130 min., režie: Rian Johnson, hrají: Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson a další

Obal DVD

Cats

Příběh se odehrává na legendárním kočičím bále, který se koná jednou ročně a jedna vybraná kočka na něm vždy dostane šanci na nový život. Volbu provádí ta nejstarší z nich, pravidla zná snad jen ona, ale všichni se snaží, co jim schopnosti a síly stačí, aby se právě oni stali těmi vyvolenými.

Cats, VB/USA 2019, muzikál, 106 min., režie: Tom Hooper, hrají: James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen a další

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám