Hlavní obsah

Nová DVD: Ledové království II a Špindl 2

Právo, Věra Míšková

Druhý nejvýdělečnější animovaný film všech dob Ledové království (první je Lví král) má pokračování. V zasněžených Krkonoších se odehrává Špindl 2.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Ledové království II

Ve filmu Ledové království se Elsa obávala, že je pro svět příliš mocná. Ve snímku Ledové království II musí doufat, že je mocná dostatečně. Společně s Annou, Kristoffem, Olafem a Svenem se královna Elsa totiž musí vydat na nebezpečnou a pozoruhodnou cestu.

Ledové království II, USA 2019, rodinný/animovaný, 103 min., režie: Chris Buck, Jennifer Lee, v českém znění: Tereza Martínková, Andrea Elsnerová, Václav Kopta, Miloslav König, Viktor Dvořák a další.

Obal DVD

Špindl 2

Úspěšná lékařka Silvie věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem. A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci.

Špindl 2, Česko 2019, komedie, režie: Radek Balaš, hrají: Radim Fiala, Kateřina Kaira Hrachovcová, Anna Čtvrtníčková, Hana Vagnerová, Filip Blažek a další

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám