Hlavní obsah

Nová DVD: Chlap na střídačku a Bezstarostná dívka

Právo, Věra Míšková

Ivana Chýlková s Lucií Žáčkovou bojují o Jiřího Langmajera v Chlapovi na střídačku. Sluncem zalitá Francouzská riviéra je kulisou pro příběh o dospívání Bezstarostná dívka.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Chlap na střídačku

Když Zuzana po patnácti letech manželství zjistí, že její muž má milenku, vymyslí plán: přiměje milenku k tomu, aby měly muže ve střídavé péči. Co se však zdá zpočátku jako perfektní plán, se nakonec může stát noční můrou pro všechny.

Chlap na střídačku, Česko 2020, komedie, 109 min., režie: Petr Zahrádka, hrají: Ivana Chýlková, Lucie Žáčková, Jiří Langmajer, Iva Janžurová, Pavel Nový, Martin Pechlát a další. 

Obal DVD

Bezstarostná dívka

Naïmě je rovných 16 a stojí před rozhodováním, co chce od života, pokud ho nechce prošvihnout. Když se objeví její o pár let starší sestřenice Sofie s úžasným tělem a nebezpečně svůdným životním stylem, Naïma se vrhá vstříc létu plnému nezapomenutelných setkání…

Bezstarostná dívka, Francie 2019, poetický, 92 min., režie: Rebecca Zlotowski, hrají: Mina Farid, Zahia Dehar, Benoît Magimel, Clotilde Courau, Nuno Lopes a další.

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám