Hlavní obsah

Nová DVD: Bez vědomí, Tenet a Štěstí je krásná věc

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V roce 1989, krátce před pádem železné opony, se odehrává šestidílná série Bez vědomí. Christopher Nolan natočil akční sci-fi drama Tenet. Česká komedie Štěstí je krásná věc ukazuje, co může s lidmi a vztahy udělat velká výhra.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Bez vědomí

Marie je profesionální houslistka, která před 12 lety se svým mužem emigrovala do Velké Británie. Teď se ale vítr začíná pomalu obracet a ve vzduchu visí změna. Marie by toho ráda využila a po letech konečně navštívila svou rodinu. Jenže brzy po návratu do Prahy se ukazuje, že to byla osudová chyba. Viktor za dramatických okolností zmizí a není jisté, zda je vůbec naživu. Marie chce za každou cenu zjistit, co se s ním stalo.

Bez vědomí, Česko 2019, drama, 6 h 5 min., režie: Ivan Zachariáš, hrají: Táňa Pauhofová, Martin Myšička, Jan Vlasák, Martin Hofmann, Lenka Vlasáková a další.

Obal DVD

Tenet

Hlavní zbraní hrdiny akčního sci-fi spektáklu je jediné slovo: Tenet. V temném světě mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, ve které pro časoprostor neplatí pravidla, jak je známe.

Tenet, USA/VB 2020, akční sci-fi, 150 min., režie: Christopher Nolan, hrají: John Washington, Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine a další

Obal DVD

Štěstí je krásná věc

Čenda a Jana jsou pár zamilovaných vesničanů, kterým se kromě jejich vztahu nedaří skoro nic. Dluhy, exekutoři, nezaměstnanost... Až jednou přijde rána z nebes v podobě obří finanční výhry. Jak naloží dvojice s penězi a co udělají peníze s nimi?

Štěstí je krásná věc, Česko 2020, komedie, 101 min., režie: Jiří Novák, hrají: Petra Hřebíčková, Karel Zima, Jan Dolanský, Marek Taclík a další.

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám