Hlavní obsah

Nikdo nevidí, co se děje za zavřenými dveřmi. Dokument o Harrym a Meghan představil trailer

Harry & Meghan, to je název dokumentu o britském princi Harrym a jeho ženě Meghan Markle. Odvysílá jej Netflix. Kanál nyní zveřejnil první trailer s tím, že diváci pár uvidí tak, jak ho dosud neviděli, ani neznali. Seriál má být ke zhlédnutí od prosince.

Trailer k dokumentární sérii o princi Harrym a jeho manželce MeghanVideo: Reuters

 
Článek

V traileru manželé osvětlují, proč se rozhodli svůj příběh poprvé sdílet. „Nikdo nevidí, co se děje za zavřenými dveřmi,“ říká Harry a pokračuje: „Musel jsem udělat vše, co jsem mohl, abych ochránil svou rodinu.“

Foto: Reuters

Dokument o princi Harrym a jeho manželce Meghan míří za diváky

Manželé slibují odvyprávění své verze příběhu, jehož součástí je odchod ze služeb britské královské rodiny a stěhování do Spojených států. Vracejí se ovšem i do minulosti, kdy ještě pracovali pro královnu. Televizní kamery je tedy sledovaly na řadě oficiálních akcí, mimo jiné na jejich cestě do Afriky, zachytily i Meghanino těhotenství.

Princ Harry a Meghan spolu budou tvořit pro Netflix

Amerika

Netflix podepsal s párem smlouvu v září 2020 s tím, že oni budou natáčet dokumentární filmy a seriály, celovečerní filmy či pořady pro děti výhradně pro něj. Očekává se, že blížící se odvysílání seriálu Harry & Meghan spustí další roztržku uvnitř královské rodiny.

Anketa

Plánujete zlédnout alespoň jeden díl seriálu Harry & Meghan?
Ano
27,7 %
Ne
72,3 %
Celkem hlasovalo 1269 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám