Hlavní obsah

Nezaměstnaná Petra Hřebíčková vyhraje v komedii 176 milionů

Novinky, Stanislav Dvořák

Komedie Štěstí je krásná věc zveřejnila první trailer. Petra Hřebíčková a Karel Zima hrají nezaměstnané chudáky, kteří vyhrají 176 milionů, ale život jim to nakonec spíše komplikuje.

Štěstí je krásná věc trailer

 
Článek

Čenda s Janou neměli ani floka, dokud nepřišla pohádková výhra. Hned se u nich objevila spousta nových kamarádů a příbuzných, kteří doufali, že by jim z toho něco také mohlo kápnout. Vztah dvojice se ocitne ve vážném ohrožení.

„Vyhrát takový balík pro ně není výhra, ale spíš problém. Nedokážou s tím najednou nakládat a z toho vznikají vtipné situace. A samozřejmě taky problémy, takže to chvíli vypadá i na rozchod,“ popsali své postavy Hřebíčková a Zima.

Foto: Bioscop

Petra Hřebíčková a Karel Zima

Čendova bratra hraje Jan Dolanský a otce Ondřej Pavelka, v dalších se objeví například Martin Písařík jako vymahač, Markéta Hrubešová jako bývalá přítelkyně, Lukáš Příkazký hraje finančního poradce, Marek Taclík nepřejícího souseda. Diváci se ale mohou těšit i na humor Zdeňka Godly, Tomáše Jeřábka, Davida Novotného, Leoše Nohy nebo Jaroslavy Pokorné.

Ve filmu zní nejen hit Richarda Müllera Štěstí je krásná věc, zpěvák dodal ještě  ústřední píseň snímku Chladnej den. Hudbu k němu složil René Rypar a text napsala Gábina Osvaldová. Komedie Štěstí je krásná věc má jít do kin 2. dubna 2020.

Nuda? Vyberte si film z těchto deseti komedií a pobavíte se

Film

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám