Hlavní obsah

Nejlepší filmový polibek měli podle ankety MTV Chase Stokes a Madelyn Clineová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepší filmový polibek si podle ankety MTV dali Chase Stokes & Madelyn Clineová ze seriálu Outer Banks a nejlepším zloduchem je Kathryn Hahnová (WandaVision). Nejlepším filmem diváci zvolili Všem klukům: Navždy s láskou. MTV Movie & TV Award není klasická umělecká cena, jde o lidovou anketu, kde může hlasovat kdokoliv.

Foto: Profimedia.cz

Chase Stokes a Madelyn Clineová

Článek

Všem klukům: Navždy s láskou je americký romantický film režiséra Michaela Fimognariho. V hlavních rolích hrají Lana Condorová, Noah Centineo, Janel Parrishová, Madeleine Arthurová či Lisa Duruptová.

Nejlepším televizním seriálem je letos WandaVision, seriál režiséra Matta Shakmana s Elizabeth Olsenovou, Paulem Bettanym, Kat Denningsovou, Kathryn Hahnovou a Randallem Parkem.

Foto: Profimedia.cz

Madelyn Clineová

Nejlepší herecký výkon ve filmu předvedl letos podle názoru hlasujících Chadwick Boseman ve filmu Ma Rainey's Black Bottom a z televizních pořadů Elizabeth Olsenová z WandaVision.

Foto: Profimedia.cz

Kathryn Hahnová

Nejlepším hrdinou je podle účastníků ankety Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier). Cenu za nejlepší komediální výkon přidělili Leslie Jonesové (Cesta do Ameriky 2). V kategorii průlomový výkon ocenili Regé-Jeana Page (Bridgertonovi) a v kategorii nejlepší bitka vyhrála dvojice Wanda a Agatha ze seriálu WandaVision. Sacha Baron Cohen byl jmenován „komediálním géniem”.

Reklama

Výběr článků

Načítám