Hlavní obsah

Lovu zdar! Komediální seriál o myslivcích míří za diváky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nudit se nebudete, slibují tvůrci nového komediálního seriálu Televize Seznam. Jmenuje se Revír a diváky v osmi dílech zavede mezi myslivce, kteří čelí nejen svým vášním, ale také majiteli zámku, který chce v jejich lesích hlavně investovat. Na obrazovkách Televize Seznam se seriál poprvé objeví 25. března. Tvůrci v úterý představili jeho trailer.

Seriál RevírVideo: Televize Seznam, Seznam.cz

 
Článek

Obsazení Revíru je jinak hvězdné. Mezi lidmi, již hýbají dějem, nechybějí David Prachař, Jaromír Dulava, Marek Taclík, Antonín Mašek, Kristína Svarinská, Linda Rybová, Jitka Sedláčková, Ondřej Pavelka nebo David Matásek.

Všichni se shodli, že natáčení probíhající loni v létě stálo za to. Probíhalo na zámku, kde se i bydlelo, v jedné vesnici, která nabídla všechny potřebné lokace. Atmosféru shrnuli: „byl to skvělý letní tábor“, na němž se skvěle (spolu)pracovalo.

Nekaz příběh pravdou

„Nořili jsme se do rybníka, běhali jsme v plné výzbroji, natáčeli jsme společně s myslivci a jejich psy. No a závěrem mě taky „mučili“. Celé natáčení bylo v exteriéru, nic jsme netočili v ateliérech, to je také výjimečné,“ přiblížil atmosféru David Prachař.

V seriálu hraje Rudolfa Fuchsu, bývalého vojáka, který je ochotný pro kamarády klidně obětovat život… „Řekl bych, že mám s touhle postavou společný humor a také to, že si umí vymýšlet příběhy a fabulovat. A to já taky někdy dělám. Ne že bych si úplně vymýšlel, ale jak říkávala Vlasta Chramostová: Nekaz příběh pravdou,“ prozradil.

David Matásek: Na nimrody mám svůj názor, který nikomu ovšem necpu

Film

OBRAZEM. David Prachař, Jaromír Dulava, Marek Taclík a Ondřej Pavelka jako myslivci v novém seriálu Revír

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám