Hlavní obsah

Lenny Kravitz a Jennifer Lopezová se vracejí k filmu v komedii o přepadení svatebčanů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco se svět megakoncertů a festivalů hroutí, našel si americký funk-rocker Lenny Kravitz novou zábavu. S Jennifer Lopezovou chystají akční komedii.

Foto: Jan Handrejch

Lenny Kravitz

Článek

Ve snímku režiséra Jasona Moora Shotgun Wedding si s nimi zahrají i Josh Duhamel, Cheech Marin, D’Arcy Cardenová, Selena Tanová nebo Alex Mallari.

Snoubencům Darcy (Lopezová) a Tomovi (Duhamel) se konečně podaří zorganizovat náročnou svatbu a sezvat příbuzné. V té chvíli ale začínají pochybovat, jestli se chtějí brát. Aby toho nebylo málo, v rámci krimi zápletky se svatebčané stanou rukojmími zločinců a nějakou roli v tom bude hrát i nevěstin ex-milenec Sean, kterého ztvární Kravitz.

Dalšími aktéry mají být Marge, vedoucí svatebního resortu, a otravný, věčně opilý ženichův kamarád z dětství Ricky. Scénář sepsali Mark Hammer a Liz Meriwetherová.

Foto: New Line Cinema

Jennifer Lopezová

Lenny Kravitz sice není herec, ale občas se krátce objeví ve filmu (např. Zoolander, Precious a Komorník).

Recenze na filmy Jennifer Lopezové obvykle nebývají nadšené, ale určitě se dá říci, že je lepší herečka než zpěvačka. Má za sebou už desítky rolí ve snímcích jako Vlak plný peněz, U-Turn, Krásná pokojská, Svatby podle Mary či Příšerná tchyně.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám