Hlavní obsah

Kryštof Hádek a Kristina Svarinská znovu spolu. V komedii Lítá v tom

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kryštof Hádek a Kristina Svarinská se po společném působení v seriálu České televize Volha znovu sejdou. Tentokrát ve filmu, v nové komedii režiséra Tomáše Dianišky. Jmenuje se Lítá v tom. Tvůrci nyní zveřejnili další záběry, jak jim to funguje.

První záběry filmu Lítá v tom.Video: Bontonfilm

 
Článek

„Moje postava je už takovej starší kocour, co nemá moc štěstí na lásku. Vlastně mu jeho vztahy nevycházejí právě kvůli jemu samotnému. Ostatně i ve filmu říká, že jediná žena, se kterou vychází, je jeho maminka. Ale pak se jeho život obrátí naruby,“ říká ke své roli Kryštof Hádek.

Hraje muže, který nejraději hlavou lítá kdesi v oblacích, miluje vědu, vesmír a kosmonautiku… Jenže má taky maminku, která touží po vnoučatech, a tak se dohodne se svou prostořekou sousedkou, těhotnou striptérkou z Apolla, že budou „jako“ spolu žít.

Jedna nevinná lež ale strhne lavinu nedorozumění. „Natálie je velmi zábavná, svým způsobem bezstarostná, spontánní a přímočará. Baví mě, že si na nic nehraje a bere život tak, jak přijde,“ vidí svoji postavu Kristina Svarinská.

Komedie vstoupí do českých kin 21. prosince 2023. V dalších rolích se představí Taťjana Medvecká, Anna Polívková, Sandra Nováková, Filip Rajmont, Pavel Soukup, Miroslav Noga nebo Gabriela Mikulková.

Kristína Svarinská: Jsem zastánce rozumného blbnutí

Styl

Kryštof Hádek: Za Vlastníky jsem moc rád. Dost jsem se u nich nasmál

Styl

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám