Hlavní obsah

Je to pohádka pro dospělé, říká o Přání Ježíškovi Richard Krajčo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tvůrci romantické komedie Přání Ježíškovi zveřejnili trailer. Hlavní role se ujal Richard Krajčo, který film popisuje jako pohádku pro dospělé.

Trailer filmu Přání JežíškoviVideo: Bioscop

 
Článek

Režisérka Marta Ferencová a producent Adam Dvořák do filmu obsadili vedle Krajča třeba Evu Holubovou, Jaroslava Duška, Jiřího Langmajera, Annu Polívkovou a Elizavetu Maximovou, Matěje Hádka, Táňu Pauhofovou nebo Veroniku Khek Kubařovou.

„Je to film opravdový, od srdce, emotivní. Proplétají se tam různé příběhy, každý z těch hrdinů něčím prochází a je to pro něj složité. Zároveň má film v sobě naději. Lidem přeji, aby se na něj podívali a uvěřili, že se o Vánocích můžou dít zázraky jako v tomto filmu,“ tvrdí herečka Hana Vagnerová.

Foto: Bioscop

Richard Krajčo

„Doufáme, že ten film zahřeje, pohladí a dojme,“ doplnila Elizaveta Maximová.

Komedii inspiroval slavný britský film Láska nebeská, uvedla režisérka Marta Ferencová. Natáčela se v Josefově Dole, Praze a Brně.

Foto: Bioscop

Elizaveta Maximová

„Je tam velká paleta emocí, typů postav, vztahů. Baví mě, že každou chvíli děj přeskakuje z jednoho příběhu do druhého a že to nenudí a diváka to táhne stále dopředu,“ uvedla režisérka, která má na svém kontě také tituly Všechno nebo nic nebo Příliš osobní známost.

Do kin film vstoupí 11. listopadu 2021.

Reklama

Výběr článků

Načítám