Hlavní obsah

Hranice lásky nejen o sexuálních experimentech

Do českých kin míří film Hranice lásky, který nenechá nikoho chladným. Film režiséra Tomasze Wińského totiž otevírá témata otevřených vztahů či sexuálních experimentů. Světovou premiéru měl v červenci na Mezinárodní filmovém festivalu v Karlových Varech.

Trailer k filmu Hranice láskyVideo: Aerofilms

 
Článek

Hranice lásky sledují ženu v podání Hany Vagnerové, která se rozhodne vztah se svým partnerem otevřít experimentům v sexuální oblasti. Hana Vagnerová se navíc podílela i na scénáři. „Ten film vyvolává ohromné diskuze, lidi nemají na tuhle problematiku jasný názor, někoho to provokuje, někdo zásadně nesouhlasí, jiný je velmi pro… a to je naprosto skvělé,“ říká o filmu. Jejího partnera ztvárnil Matyáš Řezníček.

Snímek je odvážný, ale zároveň se jedná o něžný a intimní portrét současných třicátníků. „Nešlo nám o žádnou vulgaritu, senzaci, chtěli jsme jen zaznamenat naprostou intimitu, která diváky vtáhne natolik, že budou mít pocit, jako by vztah té dvojice žili s nimi,“ vysvětluje Vagnerová a dodává, že i proto bylo natáčení snímku velice náročné. Ve filmu se po boku ústřední dvojice objeví i Martin Hofmann, Eliška Křenková, Hynek Čermák, Lenka Krobotová nebo Antonie Formanová.

Hranice lásky vstoupí do kin ve čtvrtek 3. listopadu pod hlavičkou distribuční společnosti Aerofilms.

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina, Aerofilms

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám