Hlavní obsah

Gump - jsme dvojka představuje trailer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K filmům, které zamíří v březnu do českých kin a slibují si velký zájem diváků, patří beze sporu pokračování vyprávění o jednom pejskovi. Jmenuje se Gump - jsme dvojka. Jeho tvůrci v pondělí představili trailer.

Trailer: Gump - jsme dvojkaVideo: Bioscop

 
Článek

Vyprávění vychází opět z knižní předlohy. Napsal ji Filip Rožek. „První knihy se prodalo něco přes dvě stě tisíc. Na film se pak do kina přišlo podívat kolem dvou set dvaceti tisíc diváků,“ uvedl před časem pro Novinky.

V knihkupectvích jsou vedle knih k dostání i audioknihy, které namluvil Ivan Trojan.

Veselejší příběh

Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projde hlavní zvířecí hrdina příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy.

A zatímco Gumpův první příběh byl smutnější, v jeho volném pokračování s názvem Gump – jsme dvojka se diváci mohou těšit na spoustu vtipných zvířecích scén. Vedle hlavního hrdiny se nově objeví také psí slečna Jenny, která si zahraje Gumpovu sestru Kytičku.

Film vstoupí do českých kin 28. března. Jeho režie a kamery se opět ujal F. A. Brabec. Hrají v něm znovu mimo jiné Bolek Polívka nebo Richard Krajčo. Novou postavou děje je naopak třeba majitel Kytičky, jehož hraje Štěpán Kozub.

Ivan Trojan: Jsem pejskař

Kultura

Spisovatel Filip Rožek: Gump dvojka? Nejsou v ní množírny ani řetězy. Je veselejší

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz: DVD: Gump - pes, který naučil lidi žít

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám